Miért adunk ekkora kedvezményt?

Üzletünk 17 éves lett, lassan nagykorúak leszünk. A kereskedelemben ilyenkor mi adunk ajándékot, hiszen nagyon sok vásárlónk mind a 17 év alatt kitartott mellettünk, és talán munkánkat jellemzi, hogy jöttek még újak 🙂

Nekik szeretnénk megköszönni a bizalmat.

Ezért gondoltunk egy nagyot: mi lenne ha a fő termékünket, a multifokális lencséket adnánk olyan áron, hogy mindenkinek megérje. Nos azért mindig a korrektség hívei voltunk, így nem lehet azt mondani, hogy eddig hatalmas haszonnal dolgoztunk: együttműködést ajánlott fel üzleti partnerünk, így tettük lehetővé ezt az akciót közösen!

De mi is ez a termék, amelyet 40-60% kedvezménnyel biztosítunk?

A Varilux multifokális szemüveglencsék a világ legnépszerűbb optikai termékei a 40 éves kor feletti szemüvegviselőknél. Ebben a korban jutunk el odáig, hogy közelre már nem látunk megfelelően, távolra is szükséges lehet a szemüveg, és a két távolság közötti területet is élesen szeretnénk látni.

Ezt régen bifokális szemüveglencsékkel oldották meg. Azaz a lencse aljára volt ragasztva egy plusz lencse, így a két lencse dioptriája összeadódott és közelre erősebb törőerőt biztosított. Ennek hátránya, hogy az úgynevezett munkatávolságra nem láttak megfelelően a páciensek, illetve a távolságok váltásánál egy képugrás történt.

Talán még a nagyszülőknél láthatunk hasonlót, a fiatalabb presbióp vásárlók már igénylik az átmenettel készült lencséket.

Az Essilor fejlesztette ki a Varilux multifokális szemüveglencsét 1959-ben, és azóta nagyon sok generáción keresztül fejlesztette termékeit. A család egyik zászlóshajója a Varilux Physio szemüveglencse, amely rendkívül széles látóteret biztosít, és szinte nem létezik olyan páciens, aki nem tudta volna megtanulni a használatát.

Nos ezt a szemüveglencsét kaptuk meg az Essilortól születésnapi akciónkra!

Hétköznapi esetekben ennek a lencsének darabja 100.000 Ft feletti összegért kapható, most azonban óriási kedvezménnyel adjuk: 59.900 Ft darabja!

Ez azt jelenti, hogy Ön a korábbi egy darab áráért kaphat egy egész pár lencsét….de ez még nem minden! Vékonyított szemüveglencsére van szüksége?

Bármilyen vékonyítást választ, az ár nem változik!

Azt gondoljuk ezzel a termékkel méltóképpen ünnepelhetjük születésnapunkat 🙂

Ha az ajánlat felkeltette érdeklődését, kérjük látogassa meg akciós oldalunkat, vagy jöjjön el üzletünkbe.