Posztolnád a nyaralási élményeidet? Segítünk!

Nyár van ezerrel, és ilyenkor az ember ide-oda megy, kirándul. Esetleg nyaral a tengerparton, Balatonnál, Tisza-tónál….bárhol. Számtalan élmény ér minket, sok új dologgal találkozunk. Ezeket szeretnénk élvezni és megosztani! Miben segíthet a Kukker Optika Neked?

Üzleti partnerünk a CooperVision egy remek akcióval kedveskedik mindenkinek, aki Telekom előfizető.

Ha vásárolsz napi viseletű kontaktlencsét, 500 Mb mobilinternet jóváírást kapsz.

Miért jó ez Neked?

Egyrészt a nyár slágere a napi kontaktlencse. Miért?

Azért, mert nem szükséges hozzá ápolószert vásárolnod, így Te döntöd el, mikor viselsz kontaktlencsét, és mikor szemüveget. Mondjuk egy szelesebb napon biztosan jobb a szemüveg, nem fúj bele a szél mindenfélét a szemünkbe, naposabb időszakban pedig kedvenc napszemüvegünkkel együtt viselhetjük a napi lencsénket.

 

Másrészt a napi lencse sokkal higiénikusabb: nap végén kidobjuk, így akár a fürdőzés is engedélyezett benne. Ami miatt nem javasoljuk a fürdőzést, azt úgy hívják: Acanthamoeba keratitis. Nem részleteznénk, nagyon csúnya kórokozó, amely képes maradandó sérülést okozni a szemnek. Akit komolyan érdekel nézzen utána a wikipédián, csúnya képeket fog találni, és az a helyzet, hogy ez nem egy minket elkerülő trópusi betegség, hanem bizony a kórokozó megtalálható hazánkban is!

Tehát sokkal tisztább, biztonságosabb érzés a napi lencse használata 🙂

 

 

Nos ehhez nyújt segítséget a CooperVision. Ha vásárolsz CooperVision napi lencsét, akkor a dobozon található kuponkód feltöltésével máris megkapod az 500 Mb mobilinternetet 🙂

Ha további doboz lencsét vásárolsz, további kuponhoz jutsz. Azaz halmozhatod az élvezeteket.

 

De miére elég 500 Mb? Tételezzük fel, hogy ennél magasabb az adatkereted. Ha csak 500 Mb forgalmazható adatkereted van, akkor az elég arra, hogy Viber-en, Whatsapp-on szöveges üzeneteket fogadj és küldj, és a napi híreket olvasgasd röviden. Viszont +500 Mb bármilyen kerethez jól jön majd, hiszen ekkor már nem sokat kell gondolkodni azon, hogy posztoljam-e a fesztiválon készült fotót, vagy sem?

Látogass el a Kukker Optikába, ahol sok szeretettel várunk Téged a piacvezető CooperVision kontaktlencsékkel.

Kérdésed van? Tedd fel a Facebook Messengeren keresztül: