Színes, fiatalos, menő, egészséges

Régóta vártuk a tavaszt, és tessék most megérkezett 🙂 Mindenki örül, hiszen az emberek jobban kimerészkednek a szabadba, sok időt töltenek a napon. Ilyenkor időszerű a fényre sötétedő lencsék akciója is, de milyen keretet válasszunk hozzá?

Ne feledjük, ezek a lencsék 3 állapotukban láthatóak: teljesen átlátszóak, enyhén színezettek, teljesen sötét színűek. Alapos keretválasztást igényel a fényre sötétedő lencse, de a végeredmény mindenért kárpótol!

És említsük meg azt is, hogy a divat abszolút a fényre sötétedő lencsék oldalán áll, hiszen a szemüvegkeretek közül a műanyag kivitelek a legkeresettebbek manapság, amelyek egyébként a leginkább ideálisak ehhez a típusú lencséhez.

De álljunk meg egy gondolat erejéig! A fiatalabb szemüvegviselők általában azt mondják: a fényre sötétedő lencsék nem divatosak, öregesek, papásak….nekik ajánljuk a Transitions új reklámfilmjét, amely bemutatja a legújabb fényre sötétedő modelleket:


Ezek a lencsék amellett, hogy az UV fényre változtatják a színüket, és teszik mindezt a szélvédő mögött, egy speciális tükrös felülettel is rendelkeznek: besötétedett állapotban tükrös, egyébként pedig átlátszó.

Tehát ha fényre sötétedő lencsében gondolkodunk, akkor kezdjük a keretválasztást azzal, hogy milyen színű lencsét szeretnénk? Kicsit meg kell fordítani a kérdést, hiszen hagyományosan a keretválasztással kezdjük a szemüvegvásárlást, de itt most vegyük előre a lencsét. Ugyanis fontos, hogy a színek passzoljanak egymáshoz, és a szemüvegben jól érezzük magunkat, ha a lencsék sötétek, és ha világosak, egyaránt.

Ajánlott keret típusok:

 

Miért írunk most erről?

Tavaszi akciónk keretében hihetetlen kedvezménnyel kaphatóak a fényre sötétedő lencsék, azonban mi azt szeretnénk, hogy igazán jól érezzék magukat szemüvegükben: törekszünk a tökéletes látásvizsgálatra, és a tökéletes keretválasztásra

Sok szeretettel várunk mindenkit üzletünkben.