Régi szemüvege 30.000 Ft-ot ér! Ez az akció valóságos?

A kérdés sok vásárolóban felmerül, amikor említjük, hogy régi szemüvegét 30.000 Ft értékben beszámítjuk! Járjuk körbe ezt az akciót részletesen!

Aki elmúlt 40 éves, találkozott a következő problémával: egyre messzebb kell tartani az olvasnivalót, a mobiltelefont, hogy élesen lássuk. Ennek oka az, hogy a szem közelpontja (az a távolság, ahol a legélesebben látunk a legközelebbi távolságra) és a szem távolpontja (az a távolság, ahol a legélesebben látunk a legtávolabbi pontra) egyre közelebb kerül egymáshoz, mivel a szemlencse egyre kevésbé képes alkalmazkodni, közelre tekintéskor.

Tehát akit érint a fentebb részletezett probléma, az tökéletes jelölt a multifokális lencse viselésére. Mi köze a multifokális lencsének a fent említett akcióhoz?

A kérdés jó, de talán sokan megfejtették már: szemüveg beszámítási akciónk Varilux multifokális lencsékre vonatkozik, azoknak is bizonyos típusaira.

Régi szemüvegét akár 30.000 Ft értékben is beszámítjuk, új Varilux multifokális lencse vásárlásakor.

Tehát Önnek szükséges vásárolni egy Varilux X multifokális lencsét, és régi szemüvege 30.000 Ft-ot ér. Lehet, hogy olcsóbban vásárolta? Semmi probléma, akkor is érvényes az akció!

 

Az akció részletei:

Vásárol Ön egy pár Varilux X multifokális lencsét, és él a 30.000 Ft értékű régi szemüveg beszámítással

Vásárol egy pár Varilux Comfort 3.0 multifokális lencsét, és igénybe veszi a 20.000 Ft értékű régi szemüveg beszámítást

Vásárol egy pár Varilux Liberty N.E. multifokális lencsét és igénybe veszi a 10.000 Ft értékű régi szemüveg beszámítást.

Azaz látható, hogy a beszámítási akció nem kizárólag legújabb termékünkre vonatkozik, bár a beszámítási összeg változik.

 

Sok szeretettel várjuk Önt a Kukker Optikában