Mit szólna hozzá, ha orvosa rosszul látna?

Minden munkához megfelelő látásélesség szükséges. A látás életünk legmeghatározóbb érzéke, hiszen az információk 80%-a szemünkön keresztül érkezik, meg a többi érzékszervünk a fennmaradó 20%-on osztozik.

Lényeges információk kerülnek el minket, ha nem látjuk őket. Tekintsünk egy példát:

Orvosa rosszul lát. Nem látja megfelelően a gyógyszer adagolási információkat a gyógyszerkönyvben, félreolvas számokat. Ezért Ön több vagy kevesebb gyógyszert fog bevenni, hiszen miből gondolná, hogy orvosa rosszul lát?

Elképzelhető, hogy ennek  hatására az egészsége károsodik.

Ugye milyen súlyos következményei lehetnek annak, ha valaki nem lát jól?

 

Most képzelje el a saját munkáját! Ha Ön nem lát megfelelően, milyen hibát véthet?

Téveszt egy tizedes vesszőt? Rosszul számol? Esetleg nem látja a szembejövő autót? A maga nemében mindegyik súlyos következménnyel járhat, hiszen ha valaki nem kap meg valamit, ami neki jár, vagy történetesen balesetet okoz, az bizony rendkívül rossz dolog.

Mi ezért ajánljuk mindenkinek, hogy évente egyszer látogasson meg minket. Elvégzünk egy binokuláris szemvizsgálatot, melynek keretében megvizsgáljuk a két szem együttes látását, és megállapítjuk a megfelelő látásélességet. Ha szükséges, új szemüvegre teszünk ajánlatot, sőt el is készítjük az Ön új szemüvegét.

Ha Önnek olvasáshoz és távolra tekintéshez is szüksége van szemüvegre, akkor a multifokális lencséket javasoljuk. A multifokális lencsék, a folyamatosan változó dioptriájukkal minden távolságra megfelelő látásélességet biztosítanak.

Jó hír, hogy most egyes multifokális lencsék 30% kedvezménnyel kaphatóak, és teljeskörű UV védelmet biztosítanak.

Látogasson meg minket, és tökéletes szemüveget készítünk Önnek!