Lásson tökéletesen most, fizessen részletekben!

Szemünk a legfontosabb érzékszervünk, de milyen igazságtalan a természet rendje: 40 éves korunk után bizony elkezd romlani a látásunk! Szemüveget szükséges viselnünk, ha jól szeretnénk teljesíteni a munkahelyen, kényelmesen szeretnénk olvasni, vagy biztonságosan autót vezetni. Mit tehetünk, hogy ez ne terhelje meg a családi költségvetést?

A legjobb megoldás 40 éves kor felett a multifokális szemüveglencse. Egyetlen szemüveggel tekinthetünk távolra, közelre, miközben a dioptriája változik, fokozatosan. Igaz el kell sajátítani a használatát, de minél magasabb minőségű szemüveglencséről beszélünk, annál könnyebb megtanulni a látást, közlekedést ezekkel a lencsékkel.

Bár van, aki tart a lencséktől, egy kiváló látásvizsgálat segítségével tökéletesen lehet beállítani a dioptriákat, amely már fél siker. Emellett nagy hangsúlyt kap a tökéletes keretválasztás. Talán ez az egyik legfontosabb lépés a szemüvegvásárlók körében, hiszen a keret mindig látszik! Mi különös gonddal választjuk ki árukészletünket, ezért a szakmailag legmegfelelőbb típusokat szerezzük be multifokális lencsékhez.

A lencse optikai tulajdonságain felül, és a szemüvegkereten túl a további fontos részlet a felületkezelés és egyéb opciók, színezések. Mivel ezek is befolyásolják a végösszeget, ezért nem szabad elmenni mellette szó nélkül.

Választhatunk szuperkemény réteget, amely jobban ellenáll a karcoknak.

Esetleg kifejezetten a számítógépes tevékenységekhez keres megoldást? Szuper kék fény szűrő réteget is alkalmazhatunk multifokális lencséjén.

De nem kizárt, hogy valaki kifejezetten költséghatékony megoldást keres, a megfelelő kényelem mellett.

Mindegyik esetre, akár többféle megoldást is tudunk nyújtani, sőt mindezeket kombinálhatjuk fényre sötétedő opcióval, így akár napszemüvegként is funkcionálhat új szemüvege.

Természetesen felvetődik a kérdés: mennyibe fog ez nekem kerülni?

Erre a választ nem fogjuk tudni honlapunkon megadni, azonban egy hatalmas segítséget tudunk biztosítani!

Szemüvegét fizetheti részletekben is!

A Cetelem segítségével elindítottuk (Magyarországon egyedülálló módon) szemüveg részletre programunkat, melynek segítségével Ön a következő előnyökben részesül:

  • Mivel részletekben fizethet, érdemes minél magasabb minőségű terméket választani: nem változik jelentősen a havi részlet, de az Ön élete igen!
  • Egyértelmű, tiszta, átlátható hitelbírálat, rendkívül rövid időn belül
  • Nem egyszerre, hanem havi szinten kell Önnek kalkulálni a törlesztőrészletekkel
  • Átlátható konstrukció, könnyű és kiszámítható részletek
  • Kiváló szakmai tapasztalatok alapján készül új szemüvege, így garantált a siker

Ne szenvedjen régi szemüvegével, sok szeretettel várjuk Önt, hogy együtt megtaláljuk a legjobb megoldást!