Karcos lencse? Nem probléma!

Megvásároljuk a gyereknek az iskolakezdésre az összes szükséges eszközt, körzőtől a radírig, sőt ha még szemüveges, akkor esetleg az új szemüveget is. De elképzelhető, hogy egy baleset történik, és megkarcolódik a szemüveg, mennyibe kerül a cseréje? Kisebb összeg, mint gondolná!

Iskolakezdési akciónkban a gyerekek részére gyártott Junior lencsék esetén ajándék Prémium Garanciát biztosítunk. Ez a termék egyfajta biztosításnak fogható fel, és azokban az esetekben segít, amelyek a legfájdalmasabb kimenetelűek egy szemüveg esetében.

Korábban már megjelent ez a lehetőség a Varilux multifokális lencséken, azok közül is a legnépszerűbb modelleknél ajándékba kapják a vásárlók, hiszen ha valaki egy nagy értékű terméket vásárol, nagyon fájdalmas, ha valami olyan dolog történik a szemüveggel, amelynek eredménye az azonnali csere: karcok, törés, új keret szükséges….belegondolni is rossz.

Most ezt a garanciát kibővítettük a gyerekszemüvegekre, így ha nem gyártási eredetű esemény történik, a vásárlástól számított első évben 75% (nem elírás, tényleg) kedvezménnyel lehet cserélni a lencséket. A vásárlástól számított második évben pedig 50% kedvezménnyel.

Tehát kedves szülők: ha most az iskolakezdési akciónkban vásárolnak gyermeküknek szemüveget, Essilor Junior, vagy az idősebbeknek Essilor Eyezen lencséket, ezt a garanciát díjmentesen és automatikusan kapják 2017. október végéig.

Iskolakezdési akciónk itt található: kattintson a részletekért