Bemutatjuk legújabb munkatársunkat

Minden vállalkozás szeretne fejlődni, továbblépni, hogy kicsit többet és mást nyújtson vásárlóinak, mint a versenytársak.

Kezdetben mi a szemvizsgálatban különböztünk a többi optikától, elkezdtünk foglalkozni a binokuláris látásvizsgálattal. Ennek a vizsgálatnak a lényege, hogy a két szem által biztosított képet tökéletesen összehangolja agyunk, és így kevésbé kell utómunkálatokat végeznie. Ezért Ön nem lesz fáradt, nem fog fájni a feje….nagyságrendekkel jobban fogja érezni magát.

A képalkotás mellett is tudunk fejlesztéseket felmutatni, a bemutatásban rendkívül sok lehetőséget biztosít az Essilor Nautilus virtuális szemüvege, melynek segítségével Ön rögtön látni fogja a különbségeket az egyes lencsetípusok között.

Most pedig lehetőségünk nyílt kipróbálni az Essilor Visioffice készülékét, így a szemüvegek feljelölésében is egy nagyot léptünk előre. A Visioffice segítségével 1/100-ad milliméter pontossággal tudjuk meghatározni az illesztési pontokat az új szemüvegén, így Önnek nem kell alkalmazkodnia új szemüvegéhez, hanem a gyártáskor maximálisan figyelembe veszik az Ön anatómiai adatait.

Finomítják a dioptriákat, és Önnek leginkább megfelelően készítik el új szemüvegét.

http://www.essilorpro.co.uk/PublishingImages/RandImage_VisioF.jpg

Tegyen egy próbát, válassza ki kedvenc szemüvegkeretét, és megmérjük szemének “titkos kódját” 🙂